Vormingsweekends en vormingsdagen

    Vormingsdagen zaterdag 23/10 - 27/11 - 11/12/2021 

In een reeks van 3 zaterdagen geven we je de basisprincipes mee van een gezonde levensstijl.

Leer hoe de juiste voeding als medicijn werkt voor je lichaam, niet alleen om ziekten te voorkomen maar ook om ziekten te genezen. Tine Becuwe (natuurwinkel Groenplaats) voegt de daad bij het woord en geeft kookworkshops rond de "whole food" plantaardige keuken. Zij tovert een palet van kleuren en smaken op ons bord waarvan we kunnen genieten tijdens de middagpauze.

Gezondheid wordt niet alleen bepaald door wat je eet, in onze huidige stressvolle samenleving is zorg dragen voor je psychische gezondheid eveneens belangrijk. Moniek Crauwels geeft je de kans om te ervaren wat meditatie met je lichaam doet.

Tijdens de pauzes kunnen we de benen strekken en genieten van de buitenlucht in de mooie tuin van het Lotushuis.

Programma:

Ontvangst vanaf 8u30, aanvang 9u, einde 17u

23 oktober 2021: meditatie - kookworkshop - voedingsleer, verschillende soorten "diëten", wat is een "whole food" plantaardig eetpatroon? - ecologische voetafdruk - milieuvervuiling en gezondheid

27 november 2021:meditatie - kookworkshop - wetenschappelijk onderzoek - welvaartsziekten - rol van de darmflora

11 december 2021: meditatie - kookworkshop - duurzame landbouw, waarom beter bio - basis van een gezonde levensstijl, hoe eten we gezond plantaardig, producten uit de plantaardige keuken

Kostprijs: 225€ (75€/dag), over te schrijven op rekeningnummer: BE96 6451 0334 0805 op naam van Moons A. Het aantal plaatsen is beperkt. Wacht niet te lang om in te schrijven.

Inschrijven via mail naar annelies.moons@skynet .be

Locatie: Het Lotushuis (Zoerleberg 30, 2260 Westerlo)

Dr. Moons Annelies


VOORBIJE WEEKENDS

Enkele reacties van deelnemers na ons eerste weekend:

"Super weekend, fijne groep. Het geheel heeft me diep geraakt. Dat jullie zo nog zeer veel mensen mogen inspireren !! Bedankt dames" 

"Het was zeer leerrijk en zeker de moeite waard. Jullie hebben dat fantastisch gedaan. Bedankt ook voor de leuke sfeer."

"Was een super inspirerend weekend, een aanrader voor iedereen die inzit met onze planeet en de gezondheid (fysiek en mentaal) van onszelf en de dieren op deze aardbol."